diumenge, 3 d’abril del 2016

CAMPING GIRONELLA. Gironella. Berguedà.




Aquest cap de setmana, hem deixat aparcada la caravana, i ens hem allotjat en un bungalow del Camping Gironella. I no podriem estar més satisfets... de tant en tant, ens agrada d'arribar el camping, obrir la porta de la teva caseta de fusta, i no tenir que pensar en muntar absolutament res. Qué podem dir de la nostra estada al camping? Doncs no podem estar més contents. Es tracta d'un camping familiar, no gaire gran, amb un tracte molt proper per part del personal que t'atèn a recepció. Està enfocat cap a les families amb nens, ja que disposen d'animació, tres parcs infantils (un d'espectacular), piscina, sala de cinema, i miniclub, a més de camp de fútbol gran, fútbol sala, pista de  tenis, pista de volei, padle, petanca y basket També disposen de bar i restaurant.


Tot i que inicialment vam triar un bungalow amb altell, més petitet, ens van trobar amb la sorpresa de que el camping ens havia preparat un bungalow de 6 places. Aquest bungalow consta de tres habitacions, dos amb llit de matrimoni, i una tercera habitació amb dos llits separats. La sala d'estar/cuina,  està equipada amb una banqueta amb coixins, la taula, i sis cadires. No falta la TV. I la cuina, està totalment equipada amb la vaixella, coberts, micro-ones, cuina i nevera gran. El lavabo, equipat amb pica i dutxa. A totes les habitacions teniem cal·lefacció, no hem passat gens de fred. i per últim, davant de cada  bungalow tenim una terrasseta amb taula, cadires i barbacoa!


 
 
I passem a parlar del camping en general. Hem pogut veure que el camping està dividit en dues parts. entrant a la dreta, tenim la zona de bungalows i mobilhomes, ja siguin de propietat o de lloguer. I la part de dalt, tenim la zona de parcel.las. El camping disposa de tres tipus de parceles, amb preus diferents en funció de la mida.
 

 
L'edifici dels serveis, es troba al mig de la zona d'acampada. Les dutxes, wc's i piques es troben en espais diferents, algo que hem d'agraïr. Disposen de cambiador per nens tant als serveis d'homes com els de dones, i banyera per nadons.  La neteja, quan vam passar a veure'ls, perfecte.

 
 
 
El millor del camping, les seves instal·lacions. Vam poder disfrutar del camp de fútbol gran, fútbol sala, pista de volei, pista de bàsket, padle, tenis  i petanca. També vam fotografiar la piscina, que l'estaven reformant, per tal de deixar-la preparada per la temporada d'estiu.  Podem dir, que en aquest camping, els petits no s'aburriran.
 
 
 
 
Per els mes petits, el camping disposa de monitor/es per tal de tenir entretinguts els més menuts, fent activitats tot l'any. Disposen d'una plaça on poden practicar tot tipus de jocs i activitats musicals. També disposen de miniclub, i de sala de cinema. I respecte als parcs infantils, vam poder comptar fins a tres,  un d'ells, el més nou, realment espectacular.
 
 
 
 
Per últim, el camping ha apadrinat un guarà a FUIVES, Centre Mundial del Ruc Català, i ofereix visites gratuïtes als clients del camping. Ho recomanem totalment, vam disfrutar d'allò més veient els més de 150 exemplars que tenen en aquest centre, dedicats exclusivament a evitar l'extinció d'aquesta raça autóctona.
 

 
 
En definitiva, recomanem totalment aquest camping. Quan marxes i els teus fills et demanen quan tornarem, significa que s'ho han passat bé. I per descomptat que ens tornarem a veure. Ens portem molt bons records d'aquest camping. Fins aviat! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contacte:
 
Teléfon: (+34) 93 825 15 29 / (+34) 689 13 51 03 / (+34) 625 71 45 41


També ens podreu seguir a través de:
https://www.flickr.com/photos/146234542@N07/albums
https://www.youtube.com/channel/UCNvNVV_ktL9VBTFq1PuiT-g



 
 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada